fredag 23. september 2011

Vi har kommet frem til Nairobi, Kenya.

Hei hei alle sammen!

Naa sitter Line og Marianne her for aa gi dere en liten oppdatering paa reisen ned. Det har gaatt over alle forventinger. Litt sykdom paa ved ned maatte vi forvente. Line fikk virkelig teste hvordan oppkastsyken kan vera paa en flyreise.Det resulterte til mange do besok paa veg til Amsterdam, til og med under landing. Da bankte flyvertinnene paa doren og ba hun sette seg ned. Det gikk heldigvis fort over. Malin var klok som hadde tatt paa seg stottestromper, noe Marianne ikke hadde gjort. Det resulterte i en del spaserturer og litt hovne fotter paa flyturen.


Vi landet i Nairobi ca. 19:00 norsk tid, etter godt 12 timer med reising. Vi ble mottatt av en bekjent av Siri(venninne av Line), noe vi opplevde som trygt. Vi ble fraktet til Shalom House, ca 20 min fra flyplassen.

Vi har opplevd kjempegod service her. Sofie var opptatt av en mygg som ikke ville forlate henne i natt. Det resulterte med at lyset matte paa midt paa natten, for og ta opp myggsprayen i haap om aa vinne kampen mot myggen. Vi er usikre paa hvem som vant. Malin horte paa hundekoret utfore, som lagte hoy stoy ilopet av hele natten. Line og Marianne sov godt. Med sine tette neser ble det nokk en del snorking paa rommet. Vi har alt i alt hatt en veldig god natt her paa huset.


Vaar forste frokost bestod av egg og polse, og en fantastisk ananas og god, varm kaffe. Varet er kjempeflott, sol og 25 grader.

I skrivende stund er vi snart klare for aa reise videre med buss over til Arusha, Tanzania. Helgen blir tilbragt scripture mission i Arusha. Bilder fra turen ned skal vi prover aa legge ut i lopet av helga.
Onsker alle hjemme i Norge en flott helg.

Store klemmer fra oss alle:))))

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar