tirsdag 8. november 2011

Litt oppdatering i bilder:)


Liten forklaring av bildene:

Bilde 1:
Her kan du se bilde av to nydelige babyer som ligger på nyfødt intensiv(ICU). Dette er ei intensiv avdeling for de premature/nyfødte. Vi har alle 4 vært innom denne avdelingen. Her er det mange inntrykk, og ofte veldig syke,små barn. Babyen til venstre er ikke mer en ca. 1000 gram, og gutten på siden er ca 2800. Det er stor forskjell - en kunne faktisk ikke kjenne at man hadde en liten babygutt på armene.

Bilde 2:
Her er bergenstudentene og vi 4 samlet utføre internatet vi bor på. Bergenstudentene er ferdige med sine 5 uker her - og de har nå reist avgårde på safari/Zansibar før hjemreise. Vi ønsker de en god ferie. Kjekt å bli treft med dere alle:)

Bilde 3:
Vi var på helgetur til Arusha. Å, så fantastisk. Sol, badebasseng og varm dusj. Det var så fantastisk - åh. Varm dusj var etterlengta, ikke minst att vi kan stå i oppreist stilling. Og dusjen var det skikkelig trykk i. Vi slapp og stappe hodet i vasken for å vaske håret. Men vi må innrømme det var deilig å være tilbake på Haydom området igjen. Vi føler oss litt hjemme her. Sengen, lukten, menneskene, sykehuset - alt. Åh - Lykke. Men vi er klare for arbeid i igjen - noe som både kan være en god latter med gode folk, og tårer for pasienter som er syke og som ikke klarer seg.

Bildet av oss når vi har landet på haydom. Vi tok minifly fra Arusha. Kjempegøy opplevelse. Anbefales.


Bilde 4:
Sophie og Malin trengte litt matpause på markede. Smultring - ikke feil:)

Bilde 5:
Marianne er kjempefornøyd. Her vasker hun bekken(så pas. går på do i). Disse vaskes i Norge i maskiner som vaskes med høy. temp så alle basselusker blir borte. Her består maskinen av 6 kraner som spyler bekkene i kaldt vann. Ja, hva kan vi si? hehe.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar