lørdag 26. november 2011

O, jul med din glede:)

Heihei, alle nydelige venner og kjente hjemme:)

I morgen er det første søndag i advent, og vi sitter nå og diskuterer hva vi kan gjøre for å få litt julestemning. Dette er det vi har funnet ut:

* Malin har fikset hendene med rød neglelakk. Klapp til gode Malin som får oss i julemodus med en intens rød farge på hendene.

* Vi skal på jakt etter nisselue. Den ene afrianske sykepleiestudenten ligger ofte i sofaen og leser med en nissehue på hode. Vi lurer litt på om hun vett at dette er en julelue, eller? Koselig er det uansett. Sophie har en plan om i skjul bytte nisseluen mot pc`en til Line, si den ene studenten gjerne ønsket å kjøpe denne. Line ville jo bare være snill, så hu sa at pc`en ikke kostet mer en 600 kr i Norge. Dette skulle hun ikke sagt. Studenten jobbet lenge med å prøve å overtale Line til å selge denne.

* Ingefærte med kanel. Lukter jul. Det skal drikkes i morgen.

* Vi skal tilbringe lørdagskvelden med og se The Holiday. Alle har vell sett denne nydelige julefilmen med Jude Law? Ja, det vil vi tro. Viss ikke bør dere springe til filmutleie og se denne. Makan til skjønn julefilm.

Ellers går dagene her nede på Haydom i all fart - det er snart over, og vi begynner sakte men sikkert og bli veldig klar for det. Det er merkelig når vi vet det bare er 7dager til vi befinner oss på ferie. Da begynner det å krible i magen - det skal bli fantastisk. Det har vært 10 fantastisk uker, men en del skolearbeid har vi hatt, og det skal bli deilig og bli ferdig. Haydom vil bli savnet - men vi velger å ikke skrive et farvel til Haydom enda.

Denne uken har det regnet en god del. Regnsesongen har meldt seg, og det fører til at små, ekle krypdyr strømrer til området. Noe vi ikke er helt fan av. Gresshoppere har brutalt satt bosatt seg på internatet. Vi overdriver ikke når vi sier at det var omtrent 500 hundre inne på en gang. Veggene var ikke lengre hvite, men grønne. De lager så høye lyder, att Sophie som bruker og sove som en stein, våkner av dette. Line og Marianne hadde en uheldig, små ekkel epiosde natt til Søndag. Line satte seg i fred og ro på toalettet, men det ble brått endret av en skorpionlignende ting på doen. Dette endte med ett prosjekt på over 1time. Hjelperedskapet var en stol og en kost. Line med stokken i hånden og Marianne med insektssprayen - begge oppe stolen. Skorpionen skulle ikke få ta ett glasfe bitt av oss. Skorpionen ble delt i to. Klokken tre var vi i seng, svette etter å arbeidet med krypdyret. Vi gleder oss LITT til å slippe dette arbeidet hjemme, hehe.

Denne uken har vært spennende. Marianne og Sophie har blant anna vært med på øyeoperasjon. De fekk til og med spørsmål om de ønsket å assistere. Litt skeptiske fant de ut det var bedre å kikke på. Det tas som en kompliment. Line og Malin har fått være med på keisersnitt. Vi må innrømme alle 4 att keisersnitt ser ganske brutalt ut. Det rives, og babyen nærmere dras ut. Ut kommer morkaken, og ja. Trenger vi si mer? Spennende, og ganske utrulig at dette gjøres, å at det som regel alltid går bra.

Fredag var det nissefest på Haydom. Den hollanske gjengen her nede arrangerte dette, og det var bare helt fantastisk morsomt. Da vi kom, fikk vi alle et kversit navneskilt, der det stod navn og hvilke lag du var på. Det var nemlig 3lag. En hollansk på hvert lag. Det var ulike former for quiz, leker og alt mulig. Med oss til festen hadde vi 2 pakker hver, så hver runde kunne vi vinne og tape gaver. Med oss etter festen var vi enn tannkost, obama lommelykt(Obama er veeeldig populær her), lass med sjokolader, kakao osv rikere..Vi liker pakkeleker, og vi liker at Line og Mariannes lag vant(vi tror ikke vi står for dette).

Lørdag var planen slangefarmen. Vi skulle overnatte på farmen, spise nydelig mat. MEN, regnsesongen satte en stopper. Ettersom vegene her ikke er av asfalt, er vegene bare en stor sorpe. Vi sitter heller trygt inne i internatet, kikker på regnet, tenner lys - og nyter en god WOK middag og melkesjokolade(denne skal åpnes lørdagskveld). Vi gleder oss.

Ellers så har vi bare 4 jobbdager igjen - før vi bruker fredagen som en "takk for oss dag". Malin og Line skal være på CTC(Hiv/Aids klinikk) og Sophie og Marianne øye og diabetes klinikk.

Ønsker ALLE en fantastisk helg, og nyt første søndag i advent. Vi gjør vårt beste for å komme i julestemning. Line, Marianne og Malin elsker alt som har med jul å gjøre - vi skal jobbe for å få Sophie med på laget:)

Gode klemmer sendes fra oss!!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar